Jeg havde i dag, d. 24, juli 2018, en fremvisning af en have. Gæsten spurgte ind til billederne som viser oversvømmelsen i nyttehaverne 2-3 år tilbage i tiden. Dræning og sø til opsamling af vandet, har løst problemet. Det fik mig og til at tænke over, hvordan vi præsentere vores forening, som består at både kolonihaver og nyttehaver. Rigtig mange perler ligger der i vores forening, skulle vi ikke prale lidt med dem ? Hvis I har et foto I gerne vil bidrage med, så send det til mig. Se min mail-adresse under "kontakt" fanen. Da jeg selv hører til nyttehaverne, lægger jeg ud med lidt godter her. Nyd dem, vi har et smørhul så er de færreste forundt.

Man tror det næppe, vi er løbet tør for lagerplads på denne Site, øv. Når efteråret kommer skal der gang i den nye hjemmeside