Fælleshus

Leje af huset 500,00 kr. første dag, 400,00 kr. anden dag, 300,00 kr. følgende dage.

Depositum 200,00 kr. betales ved bestilling af huset.

Depositum tilbagebetales fuldt ved afbestilling senest 1 måned før brug, ved senere afbestilling refunderes 100,00 kr.

Lokalet er til rådighed fra kl. 10.00 på dagen til kl. 09.00 næste dag.

Lejen på 500,00 kr. betales når man får udleveret nøglen til huset og nøglen afleveres samme sted hos Lene i have 69.

Musik efter kl. 24.00 er ikke tilladt og vinduer og døre skal være

lukket kl. 23.00.

Mangler eller ødelagte effekter skal erstattes.

Der må intet fjernes eller lånes fra huset, når det lejes.

Der må ikke sættes tegnestifter, hæfteklammer, søm og lign. i vægge og borde.

Borde og stole sættes på samme måde som da man overtog huset, gulve fejes, toiletter rengøres (urinalkumme, wc, håndvaske og gulv).

Porcelæn, bestik, kaffemaskiner, termokander, gryder m.m. rengøres og sættes på plads.

Skærebrætter i træ stilles adskilt til tørre efter rengøring

Komfurer og ovne rengøres.

Køleskabe og fryser tømmes og rengøres.

Hvis der opsættes flag og lign. i huset og på fællesarealer skal disse fjernes efter arrangementet.

Foreningshus

Prisen for at leje fælleshuset er 500.- kr. pr. døgn, som inkl. brug af borde og stole, samt brug af køkkenfaciliteter og service.
Der betales et depositum på 200.- kr. når fælleshuset reserveres.

Inventar og køkkenbestik, m.m. der forefindes i fælleshuset: inventar

Reglement for anvendelse af fælleshuset: reglement

4 hvide velour duge a' 5 meter, kan ved bestilling af huset lejes for 50.- kr

Ved anvendelse af huset i kølige perioder kan man leje el-rumvarmere (terrasse varmere) af foreningen for 100.- kr. pr dag, til dækning af udgifter til elektricitet, eller man kan vælge selv at medbringe sin egen gas varmer.

Er du interesseret i at leje fælleshuset, kontakt venligst: rosenbrondby@gmail.com